Fitter. Slanker. Gespierder.
18x meer resultaat in 20 minuten.

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Ontdek hoe E-Fit jouw lichaam strakker, sterker en energieker maakt in slechts 20 minuten.

Meer informatie

Specialisaties van
Body Transforming.

E-Fit is een EMS work-out waarbij je in 20 minuten 18x efficiënter traint dan via een traditionele training van 90 minuten. We bereiken snel en duurzame resultaten bij de klant om zo een fit, strak en gespierd lichaam te bekomen.

Met de E-Move actieve training , trainen we 18x efficiënter in 2x 20min/week. Met het 48u afterburn effect worden je spieren tot 2 dagen na de training in werking gesteld.

Met de E-Relieve verminderen we zonder gewrichtsbelasting chronische rugpijn en vervangen we rugschool.

De E-Shape is perfect voor bodyshaping. In 2x 20min/week krijg je een slanker en strakker lichaam zonder sporten. Minder cellulitis , spier- en huidversteviging, centimeterverlies zijn de positieve effecten!

Een breed gamma E-Fit gels dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten die een afslankende en / of helende werking hebben op het lichaam.

Met de E-Kracht werken we met een dubbel effect, enerzijds de electroden, anderzijds worden de spiergroepen van het bovenlichaam, (schouders, rug, armen, borst, buik) nog eens extra gestimuleerd door de extra belasting van oefeningen met onze power tower en gewichten.

De voordelen van
deze fitnessmethode.

 • 18x efficiënter dan een gewone fitness-sessie
 • 48 000 spiercontracties in 20 minuten
 • 90% spierversteviging (tegenover 30% bij een gewone training)
 • Full-body versteviging van huid en spieren
 • Sneller en beter resultaat
 • Hogere stofwisseling en snellere vetverbranding
 • Hogere calorieverbranding tot 48 uur na een sessie
 • Meer energie
 • Activeert het hele lichaam
 • Medisch goedgekeurd toestel

Een speciale 1-op-1 workout
voor volledige lichaamscontrole

Ontdek hoe E-Fit jou een strakker, sterker lichaam met meer energie geeft. Boek nu je vrijblijvende proefsessie.

Blijf op de hoogte
van het laatste nieuws.

Uitgelicht
Succesverhaal Nancy
Nancy (57) verloor in 3 maand tijd maar liefst 10kg met de Slim box van Heltitude en de Passieve trainingen van E fit. - 10,2kg - 7,5% lichaamsvet - 24 j metabolische leeftijd - 50,9cm lichaamsomtrek - 2,5% visceraal vet
Uitgelicht
Succesverhaal Elien
Een topresultaat in onze studio: Elien 30j ❗️Aanzienlijke gewichtsafname van maar liefst 10kg in 5 maand met de E - Move actieve trainingen. - 31,1 cm waarvan 9cm op de buikzone! 🤩 Bedankt om dit verhaal te mogen delen. 🤩Bedankt voor je enthousiasme en fantastische inzet tijdens onze trainingen! 👌 De zomer van Elien kan alvast niet meer stuk! Wens je graag ook meer informatie of een vrijblijvende gratis proefsessie? Aarzel dan niet om mij te contacteren of vul ons aanvraag formulier in op de website
Uitgelicht
Succesverhaal Stijn
De in Shape box was voor Stijn de ideale weg naar meer spiermassa tijdens de zomerse bbq feestjes. Bij Heltitude werken we samen met verschillende boxen , voor het behalen van verschillende doelen. Of het nu gaat om detox , afslanken , spieropbouw , stay young , of endurance, voor elk doel een aangepast maandtraject. Zijn doel: meer spiermassa opbouwen en vooral fitter voelen na 1 maand zonder bij te komen met heel wat feestjes op het agenda. Hebben we dit doel bereikt? JA👏 We konden zelfs de beste resultaten neerzetten tot dusver. Resultaat: - 1j metabolische leeftijd - 1,5% visceraal vet ( vet rond de organen ) - 3.2kg vetmassa +2,6kg spiermassa Naast dit maandtraject verloor Stijn in totaal - 26,5 cm lichaamsomtrek , - 4kg gewicht - 13j metabolische leeftijd - 3% visceraal vet - 7,6kg vet + 3,8kg spiermassa. We zijn dan ook heel fier met het behalen van je vooropgestelde goals. En kijken er met plezier naar uit je opnieuw een jaar lang te begeleiden naar je nieuwe doelen! Bedankt @stvantricht om dit verhaal te mogen delen op onze pagina’s!
Uitgelicht
Succesverhaal Mireille
Mireille 51j ❗️Aanzienlijke gewichtsafname van maar liefst 9,8kg in 5 maand met de E - Move actieve trainingen. - 41,1 cm waarvan 16cm op de buikzone! 🤩 Bedankt om dit verhaal te mogen delen. 🤩Bedankt voor je enthousiasme en fantastische inzet tijdens onze trainingen! 👌 De zomer van Mireille kan alvast niet meer stuk! Wens je graag ook meer informatie of een vrijblijvende gratis proefsessie? Aarzel dan niet om mij te contacteren of vul ons aanvraag formulier in op de website
Uitgelicht
Succesverhaal Lynn
Lynn kwam bij ons terecht rond Pasen. Met een doel : een maatje minder. Na de paasactie van 20+3 mochten we vandaag een heel mooi resultaat waarnemen. Met de combinatie van gezonde voeding, extra bewegen en 1 lean powder na elke training verloor Lynn: 7,7 kg gewicht 43,8 cm lichaamsomtrek 1,5% visceraal vet ( vet rond de organen ) 4,1kg vetmassa. Haar woorden : ik ben een tevreden klant , ik kom zeker terug! Bedankt lynn om dit succesverhaal met onze volgers te mogen delen. Bedankt ook voor de inzet en motivatie tijdens de trainingen! 👍Tevreden klant 💪 Tevreden coach
Uitgelicht
Ontdek nu het After Baby Programma
We hebben voor jou een AFTER BABY programma ontwikkeld om jouw fit, strak en slank terug te winnen. Ontdek ons programma via een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek met E-Fit proefsessie.

Waarom kiezen voor Body Transforming?

Bij Body Transforming train je met een gecertificeerde personal coach voor een strakker en fitter lichaam.

 • We begeleiden jouw en bepalen jouw doelen
  We bepalen samen met je coach jouw doelen en volg een volledig stappenplan om deze te bereiken. Wij geven enkel trainingen onder begeleiding en laten jullie niet in de steek, we helpen graag waar nodig en passen de training aan op maat en kunnen van de klant.

 • Persoonlijk contact en nazorg
  We zijn daarom het rechtstreekse aanspreekpunt wanneer het eens niet zo goed lukt en kunnen hier dan ook direct op inspelen. Bij ons is elke klant even belangrijk, we streven er daarom naar om jullie niet het gevoel te geven een nummer te zijn! Naast de trainingen zijn we steeds bereikbaar voor onze klanten en verlenen daarom ook een prima nazorg!

 • Veilig en gemotiveerd trainen.
  Omdat ik het zelf van groot belang vind dat mensen op een juiste manier de oefeningen uitvoeren verloopt elke training met begeleiding om blessures te voorkomen. Omdat dat extra duwtje in de rug voor iedereen belangrijk is om toch nog dat tikkeltje meer te geven aan je training.