Profiteer nu van 20% korting bij 6 maand voedingsadvies! ( Online of in onze praktijk )

E-Cycling: Haal meer uit je workout in slechts 20 minuten!

Hoe werkt E-Cycling

Beat your competition met E-Cycling. Je krijgt een hogere calorieverbranding, een beter uithoudingsvermogen, meer kracht én een grotere explosiviteit. E-Cycling is voor amateurs en voor professionals, voor binnen- en voor buitentrainingen en individuele trainingen zowel als groepslessen

E-Cycling: haal meer uit je workout!

De E-Cycling trainingen genereren 36 000 microcontracties in 20 minuten. Het E-Cycling pak activeert gericht de 9 spierzones die je gebruikt tijdens één pedaalslag. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extremer en meer effectief is dan de traditionele trainingsmethode.

Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens een revalidatie.

De 18 e-pads in de bikeshorts zijn zodanig gepositioneerd dat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag, geactiveerd worden. ​​Naast de beenspieren, krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

Waaraan werken we in 20 minuten?

  • een explosievere versnelling
  • een beter uithoudingsvermogen van de spieren
  • een algemene krachtontwikkeling in de benen
  • een enorm hoge calorieverbranding
  • een training van de core

De nieuwe vorm van spinning

E-Cycling wordt naast de individuele trainingen ook toegepast in small group trainingen. Dit kan zowel buiten 'on the road', als binnen. Met de vernieuwde spinningles creëer je terug een extra uitdaging. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar toch een efficiënte fietstraining kan gebruiken.

Deze unieke ervaring voelt aan als een feestje door de pompende muziek. Je traint afwisselend op interval en kracht. Daarnaast is de kleine groep niet overweldigend en creëer je een echt groepsgevoel. Ideaal voor de motivatie! Train je samen met vrienden, dan komt de competitiedrang naar boven.

NIEUW: Fast recovery gel

De fast recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren. Breng de gel aan na een E-Fit E-Cycling sessie, na een wedstrijd of elke andere zware belasting. Ze is ook ideaal ter verlichting van spierkrampen na een workout!

De getuigenis van Oliver Naesen

Oliver Naesen (29) is één van de Belgische toppers in het wielrennen. Tijdens de coronalockdown heeft hij, zoals hij het zelf noemt, een pain cave geïnstalleerd om te kunnen trainen. Twee keer per week gaat hij ‘all in’ voor een intensieve trainingsessie. Hiervoor heeft hij zijn zolder omgetoverd tot een klein fitnesscenter. Zijn nieuwste snufje is de E-Cycling training van E-Fit, met behulp van een elektrodenbroek wordt iedere spiergroep die nodig is tijdens een pedaalslag, doeltreffend getraind.

Heb je nog vragen?

Contacteer mij gerust en ik help je graag verder!