Heeft U nood aan online voedingsadvies ? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!
Dankzij onze online coaching , kunnen we nog meer mensen bereiken van op afstand. We starten met een online meeting waarin je doelen bepaald worden om daaropvolgend een voedingsschema op maat aan jou voor te stellen. Een van de voordelen : kant en klare recepten op jouw caloriebehoefte berekend met heel veel afwisseling om een langdurig resultaat te behalen. In onze coaching werken we niet met Shakes of dergelijke hulpmiddelen maar met gezonde voeding. Graag meer informatie ? Geef gerust een seintje!

Een slanker, fitter en gespierder lichaam zonder urenlang te fitnessen.

Wat is E-Fit?

E-Fit is een EMS-work-out waarbij je 20 minuten tot 18x effiënter traint dan tijdens een traditionele training van 90 minuten. Je krijgt snel (en duurzaam!) een fit, slank en gespierd lichaam!

Hoe werkt E-Fit?

E-Fit maakt gebruik van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. D.m.v. diverse goed gepositioneerde e-pads verspreid in een professioneel en hygiënisch E-Fit elektrodenpak.

Via een E-Fit computer worden de e-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, je bindweefsel, je vetlaag en naar je huid.

Door de E-Fit sessies verhoog je de stofwisseling. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. E-Fit zorgt voor het omgekeerde effect.

Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone trainings is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de diepliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind.

Met de E-Move actieve training , trainen we 18x efficiënter in 2x 20min/week. Met het 48u afterburn effect worden je spieren tot 2 dagen na de training in werking gesteld.

Met de E-Relieve verminderen we zonder gewrichtsbelasting chronische rugpijn en vervangen we rugschool.

De E-Shape is perfect voor bodyshaping. In 2x 20min/week krijg je een slanker en strakker lichaam zonder sporten. Minder cellulitis , spier- en huidversteviging, centimeterverlies zijn de positieve effecten!

Een breed gamma E-Fit gels dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten die een afslankende en / of helende werking hebben op het lichaam.

E-Cycling is de nieuwe vorm van spinning! Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining.

Heltitude is geen dieet, maar een gezonde levensstijl! No nonsens, snel en eenvoudige toepassingen, gemakkelijk vol te houden.

Met de E-Kracht werken we met een dubbel effect, enerzijds de electroden, anderzijds worden de spiergroepen van het bovenlichaam, (schouders, rug, armen, borst, buik) nog eens extra gestimuleerd door de extra belasting van oefeningen met onze power tower en gewichten.

Dit zijn de voordelen van E-fit.

 • 18x efficiënter dan een gewone fitness sessie
 • 48 000 spiercontracties in 20 minuten
 • 90% spierversteviging (bij een gewone training is dit slechts 30%)
 • Hogere stofwisseling
 • After burn: Hogere calorieverbranding gedurende 48u
 • Spierversteviging
 • Meer energie

Voor wie is E-fit geschikt?

Voor mannen en vrouwen, alle maten en gewichten, jong en oud:

 • Met weinig tijd
 • Vlug resultaat wensen
 • Zich beter & strakker willen voelen
 • Willen afslanken
 • Net bevallen zijn
 • Rugpijn of chronische pijnen willen verminderen
 • Sportprestaties willen verbeteren
 • Een spiergroep doelgericht willen trainen

Wordt slanker en fitter met E-Fit gels.

Op zoek naar een gel met een afslankende en/of helende werking? Bij Body Transforming vind je verschillende gels bestaande uit natuurlijke ingrediënten die hun beloftes waarmaken. Vragen? Kom langs en we geven je graag meer informatie.