Profiteer nu van 20% korting bij 6 maand voedingsadvies! ( Online of in onze praktijk )

Heltitude, let’s build that healty attitude!

No nonsens. Snelle & eenvoudige toepassingen. Gemakkelijk vol te houden. Hoog gedoseerde samenstellingen. Wetenschappelijk gebaseerde ingrediënten en doseringen. Lekkere producten. Beweging. Coaching. Mental wellbeing. Een all-in-one concept.

01 Slim Box • €254,00

Met de Heltitude 01 Slim box krijg je een snel en gemakkelijk all-in-one concept. We voorzien je van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten + een Helti coaching traject. De 01 slim box helpt je gewichtsverlies te bekomen, zonder een jojo-effect. Het concept is effortless en combineerbaar met een sociaal leven en een gezin.

02 Look Young Box • €252,00

Met de Heltitude 02 Look Young box krijg je een snel en gemakkelijk all-in-one concept. We voorzien je van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten + een Helti coaching traject. De 02 Look Young box is een anti-aging traject die focust op een jongere huid en een strak lichaam. De box voorziet je van veel energie. Look young, feel the energy!

03 Endurance Box • €252,50

Ben je nu een hobbysporter of een professional? Trainen, juiste voeding en rust staan Welkom centraal om optimale resultaten te bekomen. De 03 Endurance box is een sportief voedingstraject voor duursporters. De box voorziet je van een maandvoorraad aan hoog kwalitatieve producten + een Helti coaching traject. Het zorgt voor een snel spierherstel, spieropbouw. Recuperatie van de de spieren en energiereserves staan hier centraal.

04 Stay Young Box • €252,00

Ga jong en energiek door het leven met deze handige all-in-one 04 stay young box. Met de hooggedosseerde voedingssupplementen en gel verminderen we gewrichtspijnen, boosten we je energielevel. Het is een anti-aging traject via een gezonde levensstijl.

05 In Shape Box • €284,00

De 05 In shape box is een all-in-one voedingstraject die je helpt om een gespierder atletisch lichaam te verkrijgen met minder vetmassa. Het zorgt voor een spierherstel na je spiertraining en spieropbouw.

Cell Protect • €37,00

De anti-oxidanten formule zorgt voor een bescherming van de cellen. Het is een anti-aging voedingssupplement dat de aanmaak van rimpels vertraagt. Het druivenpitextract biedt bescherming bij sporters en bevordert het herstel na sportblessures. De formule zorgt voor een bescherming en hydratatie van de huid. Cell protect optimaliseert de immuniteit en is inzetbaar voor kankerpreventie. Ideaal om te combineren met de Skin Tonic of Joint serum wegens de synergetische werking.

Detox & Drain • €30,00

Detox & Drain is een 100% natuurlijke formule met een veelzijdige werking. Naast ontgiften en draineren, zorgt de detox & drain voor een zuivere huid, minder cellulitis, een betere spijsvertering, heb je minder last van een opgeblazen gevoel en heeft deze ontstekingsremmende eigenschappen.

Helti Bar box (10 stuks) • €28,00

De Helti bars zijn de ideale snackbar bij een kleine honger on the go of voor bij de koffie. De eiwitreep bevat bovendien weinig suiker en weinig calorieën. Door de proteïnen heb je ook lang een verzadigend gevoel en voed je jouw spieren. 2 lekkere smaken! Chocolate toffee en kokosnoot.

Joint Serum • €41,95

De Joint serum is een supplement voor soepele spieren en gezonde gewrichten en botten op basis van gehydroliseerde collageen, MSM, hyaluronzuur en anti-oxidanten. Het zorgt voor soepeler gewrichten en vermindert gewrichtspijntjes, na gebruik van minstens een maand.

Lean Powder • €29,00

Lean Powder is een “all-in one” whey eiwitsupplement met toegevoegde leucine, creatine en zink. Lean Powder zorgt voor een makkelijker toename van droge spiermassa (vet verliezen, meer spiermassa), zorgt voor meer kracht en ondersteunt het herstel na een training. Door de strategische toevoegingen is deze shake veel efficiënter dan een gewone whey shake bij spierherstel en opbouw van droge spiermassa. Kies uit 2 smaken.

Life Guard • €44,00

De life guard is een voedingssuplement die onmisbaar is voor iedereen die een jong en energiek leven wenst! Life guard kan niet alleen ingezet worden bij een anti-aging strategie, deze is ook goed voor de hart en bloedvaten. Life guard zorgt voor betere fysieke en mentale prestaties op hoog niveau. Dit dagdagelijks synergetisch supplement speelt een belangrijke rol bij het vetmetabolisme en de energieproductie.

Nightly Recharge • €33,00

Heltitude Nightly Recharge is een nachtformule, een drink die voor het slapen wordt genomen. Je lichaam wordt als het ware terug opgeladen terwijl je slaapt. Nighly Recharge heeft tot doel een goede nachtrust, gemoedsrust en verkwikkende slaap te ondersteunen met als gevolg dat je frisser en energieker aan je dag kan beginnen! Het is een ideale formule voor de drukke zakenman, de actieve sporter, de oudere of voor wie gewoon terug beter in vorm wenst te komen.

Recovery Powder • €32,00

Na een duurtraining is herstel erg belangrijk voor het uithoudingsvermogen en spierherstel. Want hoe langer je traint, hoe meer je moet herstellen. Recovery Powder optimaliseert het herstel door snel en efficiënt aanvullen van de glycogeenvoorraden en aminozurenspiegels. Ook levert Recovery Powder elektrolyten belangrijk voor de zenuw- en spierfunctie en de vochtbalans in het lichaam. Ook zijn ze belangrijk voor de zuurtegraad van het bloed en het tegengaan van spierkrampen. Recovery Powder zorgt ervoor dat de sporter volledig uitgerust en optimaal aan zijn volgende training kan beginnen.

Shaker • €6,25

Met de Heltitude shaker ben je zeker van een aangename ervaring! Het drinkt vlot en ligt gemakkelijk in de hand.

Skin Tonic • €41,95

Vanaf 25 jaar veroudert je huid. Tussen 30-40 jaar beginnen de dynamische rimpels zoals kraaienpootjes, fronsrimpels zichtbaar te worden. Skin Tonic drank is een schoonheidssupplement die de huid zichtbaar verjongt, rimpels verminderd en vocht in de huid beter laat vasthouden. Deze anti-aging formule zorgt voor jouw huid, haar en nagels. Een natuurlijke filler die werkt vanbinnenuit.

Skinny Burn • €36,99

Skinny Burn is een thermogene vetverbrander die helpt overtollig lichaamsvet te verbranden. Bovendien laat Skinny Burn je extra calorieën verbranden. Met de 100% natuurlijke ingrediënten krijg je meer natuurlijke energie, waardoor afslanken echt plezant wordt. De ideale ondersteuning bij om je gewichtscontrole.

Slim+ shake • €29,00

De afslankshake van Heltitude helpt je om sneller en efficiënt je beoogd gewicht te behalen. De romige en lekkere shake zorgt voor een langer en verzadigd gevoel, een betere en hogere vetverbranding, optimaliseert de cholesterolhuishouding. Uniek bij de vanille: de superfood quinoa zorgt voor een gezonde beet. Er zijn 4 smaken: Vanille met quinoa puffs, moccha, chocolat en red fruits.